top of page

Услуги

Прочетете повече за услугите, от които можете да се възползвате:

Индивидуалната консултация е с цел да се проведе първоначално събеседване, да се установи каква е заявката Ви и да се дадат насоки за действие - да се препоръча метод и специалист за работа. Осъществява се в рамките на 45-50 мин. при предварително записване и може да бъде на живо или онлайн.

40лв.

След първоначална консултация, може да се вземе решение за продължение с психотерапия.  Продължителността на една сесия е около 45 мин., а честотата на срещите се определя от Вас.

40лв.

Детските групи за социо-емоционално развитие са предназначени за деца от почти всякаква възраст, като не е нужно те да са се сблъсквали със сериозни емоционални или поведенчески проблеми, за да имат полза от такава група. Настоящата ситуация на социална изолация, обостряне на напрежението в училище, семейство и други социални групи, в комбинация с това, че етапите на порастване създават съвсем естествени и неизбежни предизвикателства за децата, предизвикват нуждата от допълнителна работа за оптималното социално и емоционално развитие на бъдещите поколения. Такави групи са на разположение за деца на възраст от 4 до 12 години, включват 4 до 6 деца и се състоят ежеседмично с продължителност от 90 миинути в удобно време.

80лв/месец

Груповите методи са много подходящи за работа с юноши, позволявайки им да се изразяват по-свободно и естествено. Те често са от полза за деца, които иамт нужда да подобрят социалните си умения или които имат съпротиви срещу индивидуалната работа. Групите се състоят ежеседмично, в предварително уговорен удобен ден и час от седмицата.

80лв/месец

All of the above-mentioned services are also available in English: individual consultations and psychotherapeutic work, as well as groups for children and adolescents. The forming of an English-speaking group, however, is not guaranteed if there are fewer than 4 participants per group. You can read more in the English version of this website.

40BGN

bottom of page