top of page
  • Снимка на автораРеджина Господинова

Правя ли достатъчно?

Актуализирано: 7.04

Въпрос на фокус: правя ли достатъчно?

Групова среща с психолог


📆 Кога: 21.04.2024г. от 12:00 до 14:30 часа

📍 Къде: Галерия ''Аетерна'' / Aeterna Art Gallery

ул. Княз Александър I-ви 26

🧾 Такса за участие: 25лв. 


❗❗ Участието е със задължително записване тук: https://forms.gle/XAq5QuV1ya79mgFk9

или на телефон 0894421394

Срок за записване: 19.04.2024г. 

Местата са ограничени до 12! 


Въпросът ''Правя ли достатъчно?'' се появи като естествено продължение на темата от месец март за отношението на и към жената. Всъщност, често у хората се появяват въпроси за това кое е правилно, какво трябва да се направи, дали човек е достатъчно ''качествен'', мотивиран, дали е добър човек и дали притежава това, което хората искат от него.


Този въпрос става все по-актуален с интензивното навлизане в ''света на продуктите'', за сметка на ''света на хората''. Всички се състезават както на работния пазар, така и в личния живот, непрекъснато се поставят изисквания за подобряване, и то докато все още цари културата на южните народи, според която всички трябва да са доволни от нас и да поставяме своите желания на последно място.


Ако не сте сигурни каква е вашата позиция тези съвременни ценности и искания на обществото и близките, на 21-ви април имате възможност да работите по въпроси като:


🟡 Имам ли нужните качества, за да успея?

🟡 Какво ми липсва?

🟡 Какво става, ако другите не са доволни от мен?

🟡 Достатъчно ли съм?

🟡 Какво означава ''да си достатъчно''?


Как се работи по тези въпроси?


Всички тези въпроси ще можете да изследвате по време на петата от поредица отворени групови срещи, във всяка от които работим по различна уникална тема. 


Груповата динамика, приносът на различните гледни точки и опит, както и свободното общуване позволяват на участниците да разберат повече за себе си. По време на срещите всеки участник се включва дотолкова, доколкото му е комфортно, а прекараното време с останалите от групата създава чувството за приемане, разбиране и споделеност. Не е необходимо да сте присъствали на предишна среща, за да се включите.


Водещ: Реджина Господинова

границите и как ги поставяме, границите, семинар, групова среща, групова среща с психолог, Елизиум, 09.12, въпрос на фокус, Реджина Господинова

Водещ на групата е Реджина Господинова, психоаналитично ориентиран психолог. Реджина работи в групи, както и индивидуално с деца, юноши и възрастни.

Повече за водещия можете да прочетете тук.


Галерия ''Аетерна''

Ето и снимка на локацията за срещите ни:




Получавайте новини за следващите групови срещи като:


71 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички
bottom of page